Časový plán

přidáno: 27. 3. 2018 14:21, autor: Jakub Šebek   [ aktualizováno 14. 4. 2018 22:47 ]

Ráno

90 min.

7:00-8:30

Příprava sálu (zvuk, židle, stoly, pódium)

Dopoledne

30 min.

8:00-8:30

Prezence skupin ML

 

30 min.

8:30-9:00

Výběr pořadí, domluva poroty

 

150 min.

9:00-11:30

Soutěžní část ML (9 skupin)

 

60 min.

11:30-12:30

Počítání výsledků, vyhlašování ML


Odpoledne

60 min.

11:30-12:30

Prezence skupin ST

 

30 min.

12.30-13:00

Výběr pořadí, domluva poroty

 

150 min.

13:00-15:30

Soutěžní část ST (8 skupin)

 

60 min.

15:30-16:30

Počítání výsledků, vyhlašování ST

 

60 min.

16:30-17:30

Úklid

Comments